Garancia

 
 
 
Home > Garancia > Garancia
 

Garancia

Garancia

Mielőtt rendelését leadná, kötelesek vagyunk tájékoztatni Önt, hogy a csomag visszaküldése egyik országból a másikba drága és időigényes.Az általunk eladott árut maximum 14 napon belül vesszük vissza. A visszaküldött terméknek sértetlennek és használaton kívülinek kell lennie az eredeti címkékkel ellátva. Sajnáljuk, de nem tudunk visszavenni intim tárgyakat, mint pl: fehérnemű, fürdőruha, smink és test ékszer. Önt terheli minden GangstaGroup.hu-nak visszapostázott termék szállítási és biztosítási költsége. A viszáruhoz kérjük mellékelje a GangstaGroup.hu által kibocsátott számlát, melyet az áruval kapott. Használhatja bármely szállítmányozót amelyiket jónak látja de a GangstaGroup.hu nem vállal felelőséget az elveszett visszaküldött szállítmányokért. Kérjük, csomagját erre címre küldje:

GANGSTAGROUP.HU
CSOMAGKÜLDŐ
TEVE UTCA 60
1139  BUDAPEST

 

 

Amint megkapjuk a visszáru csomagot magyar címunkra kb 1 héten belül feldolgozásra kerül a szlovák fő raktárunkba. A csere idő min 14 munka nap. Küldünk egy értesítő e-mailt, ha a feldolgozás megtörtént. A visszatérítés azon módon történik amit Ön a fizetésnél válsztott. Szállítási díj nem visszatéríthető.

GangstaGroup.hu csak a termék árát téríti vissza Önnek. Nem tudjuk visszatéríteni a szállítás időpontjában kirótt adózási, vám, és vámügyi díjak költségét. Ahhoz, hogy ezen díjakat visszakapja, kérjük tájékozódjon az illetékes hivatalnál.

Árucsere

Abban az esetben, ha megkapta az árut, és nem megfelelő a méret, illetve nem nyerte el az Ön tetszését ez nem jelent problémát. Kérjük küldje vissza hozzánk a csomagot a magyar posta vagy futár cég segítségével- ha vevő fizeti akkor a legolcsóbban a magyar posta szállít Szlovákiába/ a használatba nem vett terméket a fenti címre, és a méretet kicseréljük. Kérjük jelezze e-mailben illetve a csomagba elhelyezett levélen a cserélni kívánt méretre vonatkozó információkat illetve ha pénz visszafizetést választ legyen szives megadni a bank számla információkat( IBAN es SWIFT stb).

Íme letőlthető a visza kuldési protokol: ITT

 

 

 
 
 

Ugyfelszolgalat Kapsolat Tel: +421-910-42-6552

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió